όταν άρχισα "τανοτη" μου μάθανε να περπατάω πρώτες μου λέξης ήταν να πηγαίνω να αγοράζω κάνα ντάφου η καμια μπίρα και να αράζω όλοι μου λέγατε στα πρώτα βήματα θα συναντώ δυσκολίες και αλλα πολλά σχετικά μεγαλώνω με Bloodstone και σε λίγο καιρό πρώτος θα πάω αρχίζω να περνώ εμπειρία για lvl να μαζεύω καλά items για να τα πουλάω μαθαίνω με τους εχθρούς να παλεύω πλένω χερια πριν κάτσω στον υπολογιστή γιατί απτά τριπάκια είμαι λιώμα και λιώνω μέσα και όταν κάνω μάχη κάνω μια προσευχή για να νικήσω θαυμάζω τι ζωή κάποιον άλλον παιχτών θέλω και go μεγάλος στα lvl να γίνω χωρίς να γνωρίζω ποια είναι η ευθύνη πάω στην alina και αγοράζω πράγμα αρχίζω να βγαίνω στη δουλειά ποιο μετά γουστάρω το νταηλίκι μουστάκι αφήνω φοράω σκουλαρίκια όταν παίζω "tanoth" την πίνω και γουστάρω τρελα δεν θέλω δέσμευσης μοναχα "tanoth" και "ξεπετες" μου αρέσει που μιλα στο ίδιο lvl και κανεις δεν έχει κότσια να μου κάνει επίθεση φιλε το νοούσου θα σε πετύχουμε σε κάποια επίθεση αφού πρώτα thaxo pxi κάποιο χάπι 4 μέρες ήμουν σε κόμμα δεν είναι η ζωή παιχνίδι σου πριγκίπισσα νιώσε με έχω λόγους που λιποθύμησα πάνω στα σκαλοπάτια σου όμως δεν λύγισα τόσο άχαρες μέρες, τόσο όμορφες νύχτες τις επιλογές μου έχω πληρώσει επί δύο ήμουν τέσσερις μήνες νοσοκομείο για την πάρτη σου
με λίγα λόγια ψάχνω ενεργή συντεχνία με αλάνια και όχι καημένους με το ίδιο name θα με βρείτε μέσα κόσμο 2
δεν είναι η ζωή παιχνίδι σου πριγκίπισσα νιώσε με έχω λόγους που λιποθύμησα πάνω στα σκαλοπάτια σου όμως δεν λύγισα τόσο άχαρες μέρες, τόσο όμορφες νύχτες τις επιλογές μου έχω πληρώσει επί δύο ήμουν τέσσερις μήνες νοσοκομείο για την πάρτη σου